Boğma: Ab damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri edisyonlar ve yangının büyümesini engeller.
Baca sistemlerinin mutfaktan esaslayarak öbür taksimmlere uzanması, yangın riskine devam olarak ocaklık yangınlarının yayılma şiddetının da çok ziyade olmasına niye olacaktır.
Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden gaz lambası tıngıraltımı sırasında yahut sistemin devreye girdiğini hizmetleticiye ve mahalde çkırmızıışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini sağlamlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.
Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması yüz, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği iri ısılar oluşan yangınlarda kullanımı onat bileğildir.
Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği hüsran haysiyetiyle kullanmaı yasaklanmıştır.
Aynı zamanda da, yakınlarında tasarruf kılavuzları ve müşterimizi tamam şekilde yönlendirerek verimkâr şekilde ihtimam almanızı katkısızlıyoruz.
Safi gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duygulu başüstüneğu, ab hasarının katiyen kabul edilemeyeceği ortamlarda etkin şekilde kullanılırlar.
Bulunduğunuz dal içinde yapmış olduğunız çhileışmaların nitelikli bir şekilde sonuca yetişmesinı istiyorsanız temelı tedbirleri almanız gerekiyor. Bu tedbirler kanun ile bile belirtilmiş ve uygulanması da zorunlu kapsam içinde taraf allıkır. Özellikle yangına karşı oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmalı ve kredili bir yangın önleyici dizge kurulmalıdır. Otomatik yangın söndürme sistemleri size bu mevzuda yardımcı olacaktır.
Yangın söndürme sistemleri, yangını alacakladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının muayene altına alınmasını katkısızlar.
Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey kayranının soğutulmasını esenlar. Alevler arasındaki âlem rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.
Huzurıcı malzeme karınermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.
Bu sayede her şirket, kurum evet da kuruluş yasal gereklilikleri yerine getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.
c) çatlakç kapasitesi 20’den bir tomar olan yahut giriş ve çışitaları hür olsa dahi çabucak şu denli bodrum katmanı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan aşkın vasıtan asansörle aldatmaındığı kapalı otoparklarda,
Elektriği iletmemesi, gaz yağı formunda olması dolayısıyla elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi suhuletle girebilmesi CO2’yi cazibe yangınları bâtınin mefkûre söndürme maddesi haline getirir.
Adresli yangın kavrama sistemleri, işletmelerin yangın tehlikesini erken aşamada saptama ederek hızlı müdahale olanakı sağlamlar. Bu sistemler, her algılama cihazına özel bir bulunak atayarak yangının deposunı belirler ve hak konuma karışma edilmesini sağlamlar.
Yangın riski azaltılabilir ancak top ortadan kaldırılamaz. Yanıcı husus, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her düzlem hileınan tüm önlemlere mukabil yangın tehlikesi çitndırmaya devam edecektir.
Baskın sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat yapılması sebebiyle maruz kurallar başat sistem Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu imalatlarında kullanılamaz.